Onze wijnen

   neerlands wijmakerij

      

Na de oogst van de druiven worden deze bij Neerlands Wijnmakerij verwerkt tot witte en rode kwaliteits
wijnen. Dit onder vakkundige leiding van wijnmaker Roelof Visser en Oenoloog dr Marbé Sans.


De witte en rode wijnen van onze wijngaard zijn de afgelopen jaren in binnen en buitenland bekroond met
bronzen, zilveren en gouden medailles

De witte wijnen zijn gebotteld in flessen van 0.75ltr, en de rode wijn verkrijgbaar in flessen van 0,25 en 0,75 ltr.
Cadeauverpakkingen of wijnpakketten standaard in flessen van 0.75ltrOp dit moment zijn onderstaande wijnen verkrijgbaar.


Solaris 2015 half zoet. Een heerlijke halfzoete witte wijn gemaakt van de Solarisdruif. De wijn is vol van smaak en bloemig in de geur. Een goede partner bij oosterse gerechten, en zelfs een passende wijn bij een dessert. Bovendien erg lekker als aperatief. Bekroond met een zilveren medaille in AWC Wenen Prijs per fles van 750 ml €9.95 Deze wijn is nog beperkt leverbaar

Johanniter 2018 Een droge witte wijn gemaakt van de Johanniterdruif. . De wijn is frisfruitig en heeft in de neus wat citrus fruit en een klein bittertje. Heerlijk bij salades en gerechten met wit vlees. Ook als aperatief is deze wijn een aanrader Prijs per fles van 750 ml €9.95 Deze wijn is volop verkrijgbaar Bekroond met een zilveren medaille bij de AWC te WenenOogsthoek Rood 2018!!!! Door het topjaar 2018 nu al verkrijgbaar. Een fruitige rode wijn met in de smaak rood fruit en en vanille door een korte rijping op eiken vat.Een aanrader bij roodvlees gerechten, stoofpotje en bij verschillende kazen.Maar natuurlijk ook als aperatief. Prijs fles 750 ml €10.95. en voor flesje van 250 ml €4.95 Deze wijn is zowel bij de keuring der Lage Landen als bij de AWC in Wenen bekroond met ee zilveren medaille.

Onze wijnen zijn ook als pakket te koop. Dit pakket bestaat uit 1 fles droge witte wijn Johanniter 2018, 1 fles Solaris half zoet witte wijn 2015 en 1 fles droge rode wijn Oogsthoek Rood 2018. Inhoud flessen 750 ml. Deze 3 flessen als pakket te koop voor de prijs van €30,- Dit pakket is uitverkocht.